Aanmaken van een gevalideerd IMKL-pakket

Onze IMKL experten zorgen dat uw data IMKL-conform wordt.
U

1. Analyse

Samen met u, analyseren we de beschikbare GIS data (analoog of digitaal) van uw kabels en leidingen zodat elk object en feature juist geïnterpreteerd wordt.

2. Mapping

Uw GIS data moet gemapped worden op het IMKL (Informatie Model Kabel en Leidingen) formaat, zoals opgesteld door het AGIV. Onze expertise van dit duidelijk gedefinieerde IMKL model en de analyse van uw data, garanderen een juiste mapping.
P

3. Verrijking

Het IMKL datamodel bevat verplichte en optionele features. In samenwerking met u, zorgen we ervoor dat uw data verrijkt wordt om te voldoen aan deze standaard.

4. IMKL Composer

Na analyse, mapping en verrijking, wordt de data geschreven met de IMKL Composer. Indien u kiest voor de “KLIP Totale Ontzorging“, dan is deze stap overbodig.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze onderwerpen of heeft u een andere vraag?

Contacteer ons

Merkator is sinds 2008 een betrouwbare Geo-ICT onderneming geworden binnen de Benelux-markt. Onze analisten en consultants volgen de wetgeving op de voet. Merkator werkt samen met verschillende leidinggevende GIS software leveranciers en van de 20 grootste netbeheerders van België doet reeds meer dan de helft dagelijks een beroep op onze diensten. Merkator wordt gezien als één van de enige volledig neutrale Geo-ICT partijen in de markt. Merkator stelt in Nederland en België momenteel ongeveer 40 medewerkers tewerk.