GeoMerk - uw garantie voor een totale ontzorging

Het GeoMerk platform van Merkator communiceert met het KLIP portaal van Informatie Vlaanderen voor een zorgeloze planafhandeling. Automatisch, manueel, eigen business rules, archivering, zoekfunctionaliteit, ... alles om de KLB te ondersteunen.

1. PAV ontvangen

Er gebeurt een planaanvraag (PAV) in uw KLB-zone. Het GeoMerk platform opent de dialoog met het AGIV “KLIP DF”.

2. IMKL Pakket aanmaken

Uw KLB data is standaard beschikbaar in het IMKL formaat op het GeoMerk platform. De PAV zone wordt geïsoleerd en de juiste data geëxtraheerd. Het IMKL pakket wordt klaargezet voor verzending naar AGIV “KLIP DF”.

A

3. IMKL Pakket verzenden

Manuele of automatische controle (afhankelijk van uw instellingen) wordt uitgevoerd en het IMKL pakket wordt verzonden: op tijd en in het juiste formaat.

4. Rapportering

De KLB kan de acties van het GeoMerk opvolgen dankzij een uitstekende rapportering, berichtgeving en archivering.

Merkator is sinds 2008 een betrouwbare Geo-ICT onderneming geworden in de Benelux. Merkator werkt samen met verschillende leidinggevende GIS software leveranciers en van de 20 grootste netbeheerders van België doet reeds meer dan de helft dagelijks een beroep op onze diensten. Merkator wordt gezien als één van de enige volledig neutrale Geo-ICT partijen in de markt. Merkator stelt in Nederland en België momenteel ongeveer 40 medewerkers tewerk.

GeoMerk is een toepassing van Merkator die gebruikt wordt door netwerk beheerders in Nederland en België om de verplichtingen van de lokale graafwetgevingen te ontzorgen. Meer informatie? Lees het nieuwsbericht van GeoMerk.