Merkator KLIP Services : uw garantie voor een totale ontzorging

Het Merkator platform communiceert met AGIV voor een zorgeloze planafhandeling. Automatisch, manueel, eigen business rules, archivering, zoekfunctionaliteit, ... alles om de KLB te ondersteunen.

1. PAV ontvangen

Er gebeurt een planaanvraag (PAV) in uw KLB-zone. Het Merkator “KLIP Services” platform opent de dialoog met het AGIV “KLIP DF”.

2. IMKL Pakket aanmaken

Uw KLB data is standaard beschikbaar in het IMKL formaat op het “KLIP Services” platform. De PAV zone wordt geïsoleerd en de juiste data geëxtraheerd. Het IMKL pakket wordt klaargezet voor verzending naar AGIV “KLIP DF”.
A

3. IMKL Pakket verzenden

Manuele of automatische controle (afhankelijk van uw instellingen) wordt uitgevoerd en het IMKL pakket wordt verzonden: op tijd en in het juiste formaat.

4. Rapportering

De KLB kan de acties van het “KLIP Services” opvolgen dankzij een uitstekende rapportering, berichtgeving en archivering.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze onderwerpen of heeft u een andere vraag?

Contacteer ons

Merkator is sinds 2008 een betrouwbare Geo-ICT onderneming geworden in de Benelux. Merkator werkt samen met verschillende leidinggevende GIS software leveranciers en van de 20 grootste netbeheerders van België doet reeds meer dan de helft dagelijks een beroep op onze diensten. Merkator wordt gezien als één van de enige volledig neutrale Geo-ICT partijen in de markt. Merkator stelt in Nederland en België momenteel ongeveer 40 medewerkers tewerk.